lördag, mars 29, 2014

Vilka meloner!

Tar en snabb sväng förbi här för att visa er mina meloner. Nej, inte dom melonerna. Ursäkta, heheheeeh, kunde inte låta bli ;)
Tre meloner om da'n är mitt mål. Om jag kan hålla det tempot kommer det att ta 25 da'r att bli färdig med alla meloner till syster ysters täcke.Eftersom jag redan har sytt ett Double Wedding Ring-täcke har jag lyckats lära mej lite av alla mina tidigare misstag. Den här gången nålar jag så det står härligt till! Och hittills har jag lyckats få sömmarna på rätt ställe på dom flesta meloner :) Inte illa!

Om det var nån som undrade hur det gick med mitt smörgåsande så kan jag meddela att jag misslyckades totalt. Rev upp de två sömmar jag hann sy och plockade isär allt igen. Suck. Vet inte när jag ska orka rensa den golvyta som behövs för att få det ordentligt gjort. Dubbelsuck.

Underbart vårväder! + 15 grader flera da'r i rad! Balkonglådorna ska fyllas med blommor, påskgräs ska sås och snart blommar äppelkvistarna i kannan på bordet! Kram på er!

4 kommentarer:

 1. Åååh! Kommer passa perfekt till mitt svala, gröna sovrum!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. ´God idé med ett mål, hoppas du fixar det :) Jag lovade mig själv att quilta en ruta om dan (21 stora rutor totalt på täcket), Det var förra året......... !
  Kam Gun A

  SvaraRadera
 3. Dette ser spennende ut - lykke til videre med prosjektet.
  God påske

  SvaraRadera
 4. Ang macka. En lördag i lokalen. Säg till innan så är jag med.

  SvaraRadera