måndag, maj 13, 2013

Rapport från sjukstugan

Nu var det allt bra länge sen jag skrev nått här! Flytten, med allt vad det innebär av att i sin tur sälja sin egen lägenhet, tär ordentligt på krafterna - och vi har inte ens fått nycklarna till den nya lägenheten än! :) Till råga på allt fick jag lagom till långhelgen en dunderförkylning som inte har släppt än, så jag är hemma idag.

Mitt i allt kaos har jag i alla fall lyckats sy en del. Kvilt-toppen till min ömma moders täcke är nästan färdig, men den är på annan ort så jag kan inte visa er den idag. Min Postage Stamp Quilt växer stadigt och snart måste jag bestämma mej för vilken storlek den ska få i slutändan!

För nån månad sen gick ett påbud ut från Knallekviltarnas utställningsgrupp - "Sy lotterivinster för tusan bövlar!" (nått i den stilen ;D - som jag har försökt hörsamma. Efter att jag hade tänkt X antal timmar kom jag på att jag skulle sy små påsar. Det bidde rosa och brunt:

Inte riktigt färdiga än, kantband och snören saknas på alla 3 påsar.
Kanske blir det just du som vinner en av dessa om du köper en lott
på Knallekviltarnas sommarutställning i Holsljunga :)

Nu ska jag fila lite på en utmaning som vi Knallekviltare har fått till vår utställning i sommar - ja, eller, jag tänkte skära lite tyg - designen har jag redan färdig :D

Kram på er där ute!
P.S. Det börjar dra ihop sej till en Give Away här för att fira hur många besök som helst - tack alla underbara människor! :*

1 kommentar:

  1. Brunt och rosa är en härlig färgkombination, tycker jag. Dessa små påsar som Du håller på att sy ser fina ut!

    Dollandesign

    SvaraRadera