torsdag, september 27, 2012

Work In Progress!


Det går framåt - inte i nått högre tempo, men ändå mycket snabbare än vad jag har varit van vid de senaste 4 åren :)

Jag har som sagt inget syrum att husera i, så jag håller till i diverse lådor och askar undangömda på de mest bisarra ställen. En av mina favoritaskar är den här kakburken i plåt:

En gammal goding. Inköpt på Tokyo Disneyland 1998 :)

Kakorna (med bland annat pumpasmak - urk!) är för länge sen slut, nu innehåller den en massa kvadrater som snart ska förvandlas till trianglar, för att till slut bli stjärnor. När de här är ihopsydda har jag 29 stora stjärnor. Sen ska jag kolla vilka tyger jag har för många av respektive för få av - för i slutänden ska det bli 35 stora stjärnor (och nästan 50 mindre stjärnor).

Och innehållet nuförtiden.
 Tada!

Hittills har jag lyckats få ihop 9 stjärnor.

Det kommer att finnas en del gröna tyger också, är lite osäker på resultatet, men jag tar fasta på vad en klok kviltare sa till mej för ett antal år sen: "Det vill gärna bli bra!"

Go'natt!
P.S. Precis när jag hade lärt mej hur man vattenstämplar foton med hjälp av det förb-argade programmet Seashore, så deklarerar min Mac att den nu vägrar befatta sej med detta program... En annan gång ska jag försöka förklara för er exakt hur mycket jag ogillar Apples produkter. Men det tar vi sen ;)

2 kommentarer:

 1. ojdå märktes det en del invektiv där....:-)
  Fin låda med mysigt innehåll, vackra stjärnor också! Mina lådor brukar sällan få innehåll med nya projekt, alltid är det någon liten tygbit som fastnar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Invektiv? Det skulle va "kakor med pumpasmak" då :D

   Radera