onsdag, september 21, 2011

Umm-Yara tipsar om saker att vinna

Just nu är det många som har utlottningar på sina bloggar! De här vill jag tipsa om:

Ateljé Skogslyckan har en Give-Away där du kan vinna de här vackra sakerna. Pågår till 1 oktober.


Monika och Christina lottar ut ljuvliga väskor på sin blogg Rosenälvorna. Pågår till 1 oktober.


Önskar er alla lycka till om ni väljer att delta i dessa utlottningar. Men jag hoppas ALLRA mest på att jag ska ha turen på min sida (för en gångs skull :)

3 kommentarer:

  1. Hei ツ
    Takk for tipset! - Da er det bare å henge seg på ;)

    Klem Anette

    SvaraRadera
  2. tack för tipset!!
    jag har lite information om brödmjöl och cake mjöl hoppas de kan hjälpa :-

    Cake flour has a 6-8% protein content and is made from soft wheat flour. It is chlorinated to further break down the strength of the gluten and is smooth and velvety in texture. Good for making cakes (especially white cakes and biscuits) and cookies where a tender and delicate texture is desired. To substitute cake flour for all-purpose flour use 1 cup plus 2 tablespoons cake flour for every cup of all-purpose flour. Make your own - one cup sifted cake flour can be substituted with 3/4 cup (84 grams) sifted bleached all-purpose flour plus 2 tablespoons (15 grams) cornstarch.

    Bread flour has a 12-14% protein content and is made from hard wheat flour. The high gluten content causes the bread to rise and gives it shape and structure. Comes in white, whole wheat, organic, bleached and unbleached. Good for making breads and some pastries.

    Read more: http://www.joyofbaking.com/flour.html#ixzz1ZZ1XnYRO

    SvaraRadera
  3. Vad kul att du hittade in till min blogg och ville vara med i min give away! Vi bor ju inte mer än 3 mil från varandra... Ha nu en fin start på den nya veckan!
    Kram Pia

    SvaraRadera