måndag, oktober 14, 2013

Panduro? OH LAWDY YES!

Jag och lillskruttan hade några ärenden i stan idag. Helt plötsligt befann vi oss utanför det rätt nyöppnade Panduro Hobby mitt i centrum. "Bara en snabbtitt, innan vi går till leksaksaffären", sa jag till lillskruttan. Men jag fattade direkt när jag öppnade dörren att det skulle krävas nått helt annat än en snabbtitt - och en gigantisk portion självbehärskning för att inte omvandla månadens matkassa till ren och skär pysselfrossa!

Dagens inköp - en bit orange tyg och några meter snöre.
Under flera år har vi haft Panduro på betryggande avstånd i Göteborg. Den affär vi hade tidigare var mer eller mindre halvsunkig och grejerna var inkastade i hyllor huller om buller. På inspirationsmätaren gav den affären knappt nått utslag. Men nu, som sagt va: OH LAWDY YES! (Oh Lord yes! på bättre engelska :) Tur att jag sällan är i centrum! Jag blev alldeles yr av alla pysselmöjligheter jag hittade! I den totala förvirring som uppstod när jag skulle ta mej ut ur affären lyckades jag plocka åt mej ett tyg med stjärnor och ett vackert snöre.

Kram på er denna underbara varma och långa höst!

P.S. Den hemmagjorda nyponsoppan blev så bra! Nästa höst ska det skördas 6 kg nypon! Om ingen hinner före mej ;D

3 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jag tror det enda som räddade mej från att totalt förköpa mej var att jag inte var beredd på att det skulle vara så fint där inne! Chocktillstånd :)

   Radera
 2. Här i Uppsala har vi också fått Panduro. Gissa vem som jublade!!!!!!!!!!
  Kram Gun A.

  SvaraRadera