måndag, oktober 31, 2011

HAPPY HALLOWEEN

till er alla! Hade tänkt fira Halloween med familjen ikväll - men farmor åkte iväg med dottern till badhuset i stället :) Firandet får vänta till imorron (man har ju höstlov!). Vi har haft en del för oss sen jag skrev sist. Min nya köksmaskin går varm mellan varven - jag fascineras ständigt över hur braaaaa den är! Här är jag och dottern i farten:


 Vi gjorde chokladmuffins efter ett beprövat recept från Fazer choklad som jag hittade för många år sen - typ när Internet var nytt.


Jag har börjat på en nytt 4 x 5  projekt. Tror den här kan bli bra den oxå. Kommer att förenkla mönstret lite den här gången: i stället för att sy på snodd-kanalen för hand kommer jag att göra det på maskin. Alla sätt är bra utom de dåliga :)Så sist en bild på en bonad jag sydde för flera år sedan. Är speciellt förtjust i spindelnätet och spindeln som jag sytt i silvertråd. Än en gång:

                                               HAPPY HALLOWEEN!!

3 kommentarer:

 1. Skulle du inte ha en limegrön maskin? Eller pippigul? Sötisen är lika söt som vanligt <3
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Jo, jag funderade länge på om den skulle va knallgul eller inte. Sen kom jag på att det är lättare att matcha en cremefärgad med rätt många olika köksinredningar :) Svårare med en gul, röd eller äppelgrön!

  SvaraRadera
 3. Så duktig du är att skapa i tyg!
  Ser härligt ut med chokladmuffinsen som ni bakade.
  Förlåt om jag sabbat dina vinstchanser ;0) Jag har verkligen haft tur ett tag!
  Kram Kicki

  SvaraRadera