lördag, december 04, 2010

Det FULASTE TYGET i hela affären!

Idag hade Knallekviltarna den sista syträffen för den här terminen. Vi avslutade med julfika (pepparkakor och glögg), julklappsutlottning och visa och berätta - förstås!

Jag satsade på en julklapp som helt klart var kviltrelaterad. I år var det sagt att man inte behövde tänka i "kviltbanor" när man köpte sin klapp, men vi var ändå många som gjorde det :)

I paketet hade jag lagt en kviltbok och en tygbit. Skickade sambo att köpa ett kvilttyg från Furulunds. "Ta vilket som helst, bara det är ett kvilttyg", sa jag. Mmmm, det blev verkligen "vilket som helst". Det kunde jag förstås inte säga till honom när han glad i hågen kom hem med de 30 cm jag hade bett honom köpa. Men vad tusan! Han hade väl inte behövt köpa DET FULASTE TYGET I HELA AFFÄREN!!??Så förlåt du som fick min julklapp, det var verkligen inte meningen att du skulle få DET FULASTE TYGET I HELA AFFÄREN! ;)

I den julklappen jag fick, som var vackert inslagen i silverpapper med svarta snören, låg det två stycken Tilda-tyger (det står verkligen "Tilda" i sömsmånen :) och ett spetsband. Du som inte vet vad "Tilda" är för nått kan kika i Kära nåns blogg.
Så här fina var tygerna jag fick:
Det är rätt mycket tyg oxå, så nu återstår det att se vad jag ska göra av dessa tyger. Känner jag mej själv rätt så åker de in i nån av mina plastlådor - som är överfulla med tyger redan - och får ligga till sej i nått år innan de till slut hamnar i en lämplig kvilt. Men det är väl så de flesta av oss kvilttokiga brukar "go about our business"? ;D

3 kommentarer:

 1. Du menar väl inte det svarta blommiga tyget? Det är ju hur fint som helst, det skulle passa fint i min stash. :)
  Tildatygerna är alltid söta. Rätt som det är dyker det upp ett projekt där de hör hemma. Det är väl det man har stashen till?

  SvaraRadera
 2. Tack Anna för de uppmuntrande orden :)

  SvaraRadera
 3. Jag tycker oxå att det mörkblommiga tyget var riktigt fint:)

  SvaraRadera