söndag, april 19, 2009

Jag ska gå kurs!

Hahaaa! Jag ska gå på kurs med Kurt (okej då, inte med Kurt utan med Birthe Schultz!!) under NQT 2009 i Göteborg. KS är fortfarande lyckligt ovetandes om detta, men det är ingen idé att berätta för långt i förväg - han förtränger snabbt det mesta av vad jag säger som har med kviltning att göra :) Undrar varför...
Kursen heter "Billede med buede former og blomster". Jag TROR jag ska sy nått med rundade former och blommor. Hihi. Min danska är inte den bästa! Får ta hjälp av proffs för att ens förstå materiallistan. :))
Jäsiken, jag trodde ju att Birthe var fra Nörge, och inte från Danmark, när jag anmälde mej till kursen. Hur ska detta gå?! Jag som knappt förstår nån talad danska alls!! Skoj ska det bli i alla fall. Jag har inte gått nån kurs sen Rikstäckets årsmöte i Lund 2006. Jag ser verkligen fram emot ny input från en som tillhör Nordens kviltelit! :)

1 kommentar:

  1. Jag drömde om att få komma till G.borg i maj, men drömmar slår inte alltid in. Du ska se att kursen går bra på danska oxå, fast det är ju lite knepigt språk. Kul med nya ide´r. Du ska ha det så trevligt i G:borg!

    SvaraRadera