tisdag, januari 13, 2009

Ha!

Det trodde jag aaaaaldrig - att jag skulle bli färdig med blocken till swappen i god tid innan lördag morron :) Annars brukar jag sy som en galning kvällen före det ska vara färdigt, fräser åt stackars KS (käre sambon) att jag FAKTISKT måste bli färdig och att han minsan får klara sig själv!). Men alltså inte denna gång. Ha! Kanske man skulle fortsätta på den inslagna vägen... Hihi.


Så här blev de i alla fall. Valde att göra tre olika. Ska bli skoj att se vad de andra sytt. Lägger ut detta på lördag. Sen är det "bara" upp till mej att hitta på nått skôj med mina höstblock. (Fick dem inte att "ligga ner" när jag klistrade in bilden, vet inte vad jag gör för fel... :(


Egentligen borde jag sy nått mera somrigt. Har inget sånt alls att sätta upp på väggarna. Oj hoho. Har planer på en sommarbonad som ska ersätta den mycket mörka och vintriga diton som hänger i vardagsrummet. Den är fin under det mörka halvåret, men när solen åter vågar visa sej är den lite väl mörk och dyster! Vi får se vad det blir till. Har påbörjat en med fjärilar och gröna ramar.

Å andra sidan har jag alldeles för många beställningar på gång... Vi får väl se vad som kommer först!
Andra roliga saker som händer här idag är CHOKLADMUFFINS! Finns det nått bättre i muffinsväg? Titta, titta! Slår vad om att ni blir snåla, som vi finlandssvenskar säger. (Sugna alltså). Hittade receptet på Fazers hemsida för flera år sen.
Här får du receptet:
4 dl (special)vetemjöl, 1 3/4 dl socker, 4 tsk vaniljsocker, 4 tsk bakpulver, 2 krm salt, 1 tsk kanel, 1 dl kakao, 100 g grovt hackad mörk blockchoklad, 1 ägg, 3 dl mjölk, 1 dl rapsolja.
Blanda alla torra ingridienser. Vispa ägg, mjölk och olja i ca 1 min och blanda sen ner det i mjölblandningen. Ner i muffinsformar, 175 grader i ca 15 min.
Dessa muffins ska ätas kalla, så att den hackade chokladen blir riktigt crunchy! Jag brukar lägga några i frysen - bara för att jag inte orkar vänta till följande dag för att få äta dem. Hihi. Well, när du provsmakat dem förstår du varför!!
Visst e dom coooola mina muffinsformar?! De är gjorda av silikon och inköpta på Rusta. Mycket överkomligt pris dessutom. Så har du dem inte än - se till att skaffa dom! Man behöver inte ens smöra dem innan! :) Och bara att skölja ur när man ätit upp innehållet.

1 kommentar:

  1. Du måste svänga fotona innan du för över dom till din blogg, då får du dom på det ledet du vill ha dom.
    Jättefin... va heter det nu igen... swap?! Najs! Va bra att du hittade silikonformar då jag halvt stal dina. Heheeee;)
    Krams, syster

    SvaraRadera